Surinaa
Takaisin pääsivulle

Adoptiota harkitsemassa Adoptiotietoutta Adoptiovanhemmat Adoptioyhteisö Adoptoidut Artikkelit Byrokratiat Juttua adoptiosta Kun tuttu adoptoi Prosessi ja odotus Uutiset
Sivukartta Tietoa tästä sivustosta
akkanen (ät) ampiaisakka piste com Kuka on Ampiaisakka?

Tietoa tästä sivustosta

Ampiaisakan Adoptiosivuja ylläpitää (omalla kustannuksellaan) yksityinen henkilö, joka käyttää nimimerkkiä Ampiaisakka yksityisyytensä suojaamiseksi. Sivustoa ei rahoita eikä sen sisältöön vaikuta mikään virallinen taho. Niiltä yksityishenkilöiltä, joiden ajatuksia tai kirjoituksia on lainattu tai toistettu, on pyydetty lupa. Ampiaisakka olettaa, että palveluntarjoajat ovat tietoisia sivuston olemassaolosta ja korjaisivat sivustolla esitettyjä tietoja, jos niissä olisi karkeita virheitä - kuitenkaan sivujen virheettömyyttä ei tietenkään voi taata. Sisällöstä, tiedoista ja painotuksista on vastuussa yksin Ampiaisakka, jota on syyttäminen virheistä ja vääristä lainauksista.

Jos huomaat sivuilla virheitä tai epätarkkuuksia, tai haluat poistaa tai muuttaa viittauksen itseesi tai edustamaasi yritykseen, yhdistykseen tai yhteisöön, lähetä postia osoitteeseen amppari@ampiaisakka.com. Samaan osoitteeseen ovat tervetulleita parannusehdotukset, artikkelit, ideat, terveiset, kehut, vinkit etc.

Sivuston ensimmäinen sivu luotiin alkuvuodesta 2003 - loppu on historiaa. Toistaiseksi Amppari ei näe syytä harkita sivuston poistamista nähtävissä olevassa tulevaisuudessa, mutta jos web-palveluntarjoajan maksuihin ei ole joskus rahaa, sivusto saattaa kadota. Siitä kuitenkin varoitettaisiin etukäteen.

Sivustolta saa vapaasti lainata materiaalia, mieluiten niin, että sivuston osoite (www.ampiaisakka.com) ja nimi (Ampiaisakan Adoptiosivut) mainitaan. Mikään tällainen kreditointi ei kuitenkaan ole pakollista, sillä tietoahan tässä ollaan jakamassa eikä mainetta kasvattamassa. Vinkkinä mainittakoon, että Kun tuttu adoptoi -sivuilla on materiaalia, jota voi printata sukujuhliin olohuoneen pöydälle luettavaksi - meillä näin on tehtykin :)

Näille sivuille tärkeitä asioita ovat: