Surinaa
Takaisin pääsivulle

Adoptiota harkitsemassa Adoptiotietoutta Adoptiovanhemmat Adoptioyhteisö Adoptoidut Artikkelit Byrokratiat Juttua adoptiosta Kun tuttu adoptoi Prosessi ja odotus Uutiset
Sivukartta Tietoa tästä sivustosta
akkanen (ät) ampiaisakka piste com Kuka on Ampiaisakka?

Adoptiokursseja

Vuoret

Tuleville ja oleville adoptiovanhemmille on tarjolla koulutusta erilaisten kurssien ja seminaarien muodossa. Näillä käyminen on usein palkitsevaa, ja paitsi itse kursseista, moni on tykännyt tilaisuudesta tutustua muihin adoptiovanhempiin.

Pelastakaa Lapset ry:n kurssit

Koulutukseen pääsevät vain ne, jotka ovat neuvontavaiheessa kun koulutus järjestetään. Kursseja ei järjestetä kovin usein resurssipulan vuoksi.
www.pelastakaalapset.fi

Interpedian kurssit

Kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti Interpedian jäsenille, mutta mukaan saattaa mahtua muitakin.
www.interpedia.fi

Pride-valmennus

Pride on yhdeksän tapaamisen mittainen valmennuskurssi adoptio- ja sijaisvanhemmille. Kurssia on kovasti kehuttu. PeLa ja Interpedia (tietääkseni) järjestävät aina välillä Pride-koulutusta, mutta sitä on saatavilla muutenkin.
www.pesapuu.fi.

Yhteiset Lapsemme ry:n adoptiovalmennus

YL:n valmennuskursseja järjestetään Helsingissä ja Turussa. Kurssiin kuuluu 10 tapaamista n. 10-14 henkilön ryhmissä. Tapaamisissa keskustellaan ryhmänä, kuullaan asiantuntijoita, leikitään "ajatusleikkejä" ja tavataan adoptiovanhempia.
www.yhteisetlapsemme.fi