Surinaa
Takaisin pääsivulle

Adoptiota harkitsemassa Adoptiotietoutta Adoptiovanhemmat Adoptioyhteisö Adoptoidut Artikkelit Byrokratiat Juttua adoptiosta Kun tuttu adoptoi Prosessi ja odotus Uutiset
Sivukartta Tietoa tästä sivustosta
akkanen (ät) ampiaisakka piste com Kuka on Ampiaisakka?

Paikallistapaamiset

Tapaamisten järjestäjät! Ilmiantakaa tapaamisenne... tarkoitan, mainostakaa tapaamistanne tällä sivulla ;) Laittakaa mailia osoitteeseen amppari@ampiaisakka.com ja kertokaa, mitä tässä pitäisi lukea.

Katso myös Isommat tapahtumat


bikes (26K)

Adoptioperheet ry vetää monenlaisia tapaamisia, kuten paikallisryhmiä eri kaupungeissa sekä yksinhuoltajien ja murkkujen vanhempien ryhmiä pääkaupunkiseudulla. Lisätietoa ryhmistä saa yhdistyksen Toimintaa-sivulta.

Pääkaupunkiseutu

Helsingissä Pelastakaa Lasten adoptioperhekahvila Tiukula-talossa vuonna 2006: 4.5., 15.6., 31.8., 28.9., 26.10. ja 30.11. Aika klo 14-16. Tervetulleita mukaan ovat sekä perheet että odottajat.

Helsingissä Lauantai-Caisa -tapaaminen kulttuurikeskus Caisassa joka kuukauden viimeisenä lauantaina klo 16-18 (Adoptioperheet ry).

Helsingissä toimii perhekerho Kiinasta adoptoiduille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerho kokoontuu Kallion srk:n kerhohuoneistossa, Haapaniemenkatu 14, 2krs. Lisätietoja: puh. 040-5133112 tai ruidao@softhome.net

Vantaan adoptioryhmä tapaa osoitteessa Vehkapolku 10, Olotila-nimisessä perhekahvilassa Tikkurilan keskustassa, kauppakeskus Tikkurin kupeessa. (Vehkapolku on Asematien ja Unikkotien väliin jäävä pieni jalankulkukäytävä, joka lähtee Nordean ja Sampo-pankin välistä.)
Ryhmä on tarkoitettu adoption eri vaiheissa oleville, joten tervetulleita ovat siis kaikki aloittelijoista valmiisiin perheisiin, lapsetkin siis mukaan! Lisätietoja osoitteesta Saara61@luukku.com.

Loppi-Karkkila-Vihti

Loppi-Karkkila-Vihti-alueelle on perustettu adoptioryhmä. Lisätietoja: meuhu@yahoo.com.

Vaasa ja ympäristö

Tervetuloa mukaan kaikki adoptioperheet ja -odottajat :o) Lisätietoja: meeri.aaltonen@netikka.fi

Kouvola

Kouvolan seudun adoptioryhmä kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina (ei kesäaikana) MLL:n Kaunisnurmen päiväkoti, Kappelikatu 10 A, Kouvola. Tervetulleita ovat adoptioperheet, -hakijat ja adoptiosta kiinnostuneet. Lisätietoja Jaana Hinkkuri-Oksanen p. 363 1092 jaana.hinkkuri-oksanen@pp.inet.fi tai Tiina Purho p. 322 0046.

Oulun seutu, Pohjois-Suomi

Pohjois-Suomen ryhmä kokoontuu Oulun seudulla. Tarkempia tietoja Adoptiolasten Vanhempien tapahtumakalenterista tai sähköpostilla jala67@jippii.fi.

Kevään 2006 aikana tapaamiset järjestetään Oulussa Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimistolla, Valtatie 67, 3.krs seuraavasti: su 26.2. klo 16-18.30, la 25.3 (ulkoiluiltapäivä),la 29.4 klo 16-18.30, su 28.5. klo 16-18.30. Tapaaminen on avoin kaikille neuvonnan- tai palvelunantajasta riippumatta. Tervetuloa sekä perheelliset lapsineen että adoptiolasta odottavat! Lisätietoja ja mahdolliset muutokset Adoptioperheet ry:n sivuilta tapahtumakalenterista.

Tapaamiset toimivat keskusteluryhmänä adoptiovanhemmille sekä adoptiolasta odottaville ja neuvonnassa oleville perheille. Lapset ovat hyvin tervetulleita mukaan leikkimään toistensa kanssa!

Kanta-Häme

Kanta-Hämeen Kiina-adoptioryhmä on keskusteluryhmä adoption kaikissa vaiheissa oleville perheille. Tervetulleeksi toivotetaan koko perhe! Lapsille on tarjolla leikkikaluja ja muuta viihdykettä.

Lisätietoja antaa Mirja Lassila puh. 040-564 8665 tai Eeva-Liisa Pirttinen puh. 041-549 4334

Tampere

Tampereen seudun seuraavat tapaamiset adoptioperheille ja odottajille. Postituslistalle voi liittyä osoitteessa leena@iki.fi.

Tervetuloa mukaan myös uudet odottajat ja perheet! Tapaamiset on tarkoitettu koko perheelle.

Uusi adoptio-odottajille tarkoitettu ryhmä aloittaa toimintansa huhtikuussa 2006; lisätietoa osoitteesta sevivas@sci.fi

Salo-Somero-Forssa

Lisätietoja osoitteesta kullanmurut@jippii.fi

Rauma

Lisätietoja osoitteesta johanna.virtanen_@_gwad.fi.

Etelä-Karjala

Etelä-Karjalan adoptioryhmään ovat tervetulleita adoptiovanhemmat lapsineen, adoptiohakijat ja adoptiota suunnittelevat. Lisätietoja saa osoitteesta e-k-adoptior@luukku.com ja Etelä-Karjalan adoptiovanhempien sivuilta.

Joensuu

Lisätietoja osoitteesta pslukkarila@jippii.fi.

Järvenpää-Kerava-Tuusula

Jos haluat mukaan, laita sähköpostia osoitteeseen iisu.viinikainen@kolumbus.fi.

Kirkkonummi

Lisää tietoa: kirkkonummiadoptio@yahoo.com. Tervetuloa!

Vill du veta mera, skriv till kirkkonummiadoptio@yahoo.com. Välkommna!